SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Romfartuna
Gymnastik & Idrottsförening

Kvarglömt på fotbollsskolan
2024-06-20 17:08

Tack alla underbara barn och ledare för en fantastisk fotbollsskola! Det blev lite saker kvar, saknar ni något så hör av er till vår kanslist Therese så får ni komma förbi och hämta upp :)

 

Ni når henne på 0763-96 76 78 eller kansli@romfartunagif.se

Ny app i SportAdmin
2024-06-18 14:02

Hej alla medlemmar i Romfartuna!

 

SportAdmin har tagit fram en ny app för både ledare och medlemmar. Ni kommer idag att få information i er nuvarande medlemsapp att ni behöver ladda ner och logga in i den nya appen. Det är viktigt att ni gör detta då den gamla medlemsappen kommer att stängas helt för användning inom några veckor. Se bifogad bild där ni hittar all nödvändig information om den nya appen och hur ni laddar ner den.

 

Har ni några frågor kring detta är ni välkomna att kontakta mig på kansli@romfartunagif.se

 

 

Vänliga hälsningar

Therese, kansliet

Utveckling av Ängens IP
2024-05-31 20:28

Romfartuna GIFs styrelse avser att inom kort fatta beslut om investeringar i Ängens IPs fastigheter. Efter att ha offererat vad en upprustning av nuvarande lokaler skulle kosta, har styrelsen som avsikt att fatta beslut för ett projekt som avser att utveckla våra lokaler nere på Ängen.

Nya huvudsponsorer för föreningen
2024-05-30 11:19
Tuna entreprenad och Jumpyard är de kommande 3 åren Romfartunas huvudsponsorer

Vi i styrelsen har glädjen att informera om att vi i dagarna ingått två nya avtal gällande huvudsponsorer för Romfartuna GIF.

Tillsammans för ett bättre matchklimat
2024-05-23 13:12

Helgen 18-19 maj kraftsamlade SvFF, distrikten, intresseorganisationerna SEF, EFD och Ettan, samt många föreningar för ett bättre matchklimat i svensk fotboll. Det är ett arbete och en inställning som ska finnas där varje match som spelas. Nästa matchklimathelg äger rum 7-8 september.

 

Läs mer på förbundets hemsida 

Styrelsen informerar maj
2024-05-23 09:15

Styrelsen i Romfartuna träffas varje månad och diskuterar/fattar beslut i olika frågor för att driva föreningen framåt. På gårdagens styrelsemöte den 22 maj har flera punkter diskuterats och här kommer information om några av dem:

Nyheter från våra lag
 
Facebook
Gräsroten
Sponsorer