SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Romfartuna
Gymnastik & Idrottsförening

Om klubben

Romfartuna GIF bildades år 1943 och var från början en bandyklubb. Idag bedriver vi främst fotbollsverksamhet, men även innebandy och gymnastik. Inom fotbollen är vi också stolta över att ha en sektion för intellektuellt funktionsnedsatta, både på barn och seniornivå.

 

Fotbollen bedrivs på barn-, ungdom-, junior- och seniornivå. Innebandyn för barn och ungdomar samt gymnastiken för barn.

Föreningen har över 1000 medlemmar och vi är stolta över att kunna bidra med en meningsfull och aktiv fritid för våra barn och ungdomar i Hökåsen och Romfartuna med omnejd. Vi vill att vår verksamhet ska bidra till att fostra våra unga medlemmar till goda kamrater och generösa medspelare.

Vi är en förening som vill vara till för alla, oavsett förutsättningar i livet. Alla passar i grön/vit.

Vill ni veta mer om oss så finner ni samtliga kontaktuppgifter till föreningen under "kontakt" och vill ni nå ett specifikt lag så finner ni kontaktuppgifter till ansvariga ledare under "Våra lag/tränare"

 
Facebook
Gräsroten
Sponsorer