SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Romfartuna
Gymnastik & Idrottsförening
P-14

Lite uppstartsinfo
2024-04-21 21:47

Hej på er!

 

Vårsäsongen är nu igång och vi har redan spelat vår första match nu i lördags när vi mötte Elastico FC från Köping. Det var en bra premiär med fint spel mot ett bra motstånd. Härligt att vara igång igen!

 

Här kommer lite blandad info inför säsongen:

 

Sportadmin:

Vi har ju lämnat laget.se och gått över till Sportadmin och som ni ser har vi även en ny hemsida. Vår tanke är att använda denna sida på samma sätt som den förra på laget.se. Här kan ni läsa nyheter och ha koll på kalendern m.m. Kallelser svarar ni på i Sportadmin medlemsapp och även där kan ni ha koll på nyheter och kalender. Man har också möjlighet att förhandsrapportera inför träningar och matcher, om man är tillgänglig eller inte.

 

Träningar:

Vi kommer att träna på Ängen i Hökåsen så snart som planerna öppnar där. Förhoppningsvis i början av maj. Vi hör av oss så snart vi får besked. Vi har träningstid två gånger i veckan, måndagar och onsdagar kl 17.00-18.30.

 

Vi skickar kallelser till alla träningar och glöm inte att svara om ni kommer eller inte. Det är väldigt viktigt och underlättar jättemycket för oss ledare i vår planering.

 

Vi har ju tränat på Ringvallen under mars och april men nästa söndag den 28 april är träningen inställd. Vi spelar match mot BK30 istället och de som ska spela kommer få en kallelse till den matchen.

 

Matcher:

Vi ställer upp med två lag i seriespel även denna säsong. Vi kommer spela 7 mot 7, grön serie, och det kommer vara matcher lördagar och/eller söndagar i stort sett varje helg fram till midsommar ungefär. Vi kommer med andra ord att spela många matcher och har man inte fått kallelse till match än så kommer det som sagt finnas gott om möjlighet till spel framöver ändå.

 

Vi kommer dessutom spela Axelssons Cup på Rocklunda under Kristi himmelsfärd-helgen torsdag till lördag den 9-11 maj. Även där ställer vi upp med två lag och varje lag är garanterade fyra matcher. Vi återkommer med mer info när spelschemat kommer.

 

Det är även klart att Fotbollens dag spelas den 24 augusti i år, så boka in det datumet i kalendern också.

 

Matchtröjor delas ut vid match och sen behåller spelarna tröjan hela säsongen.

 

Försäljning av shorts och strumpor:

Föreningen säljer i vanlig ordning match-/träningsshorts och strumpor nere på Ängen i samband med träningspremiären på Ängen. Mer info om tider för detta kommer senare.

 

Hör av er om ni har några frågor!

 

/Ledarna

 
Facebook
Gräsroten
Sponsorer