SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Romfartuna
Gymnastik & Idrottsförening
F-13

Eskilstuna Cup 2024
2024-04-15 14:55
Regn och rusk, men fotbollen värmde

Första matcherna på gräs för året är nu genomförda och Cupen i Kvicksund blev en succe. Blöt och lerig förvisso, men vad gör det när tjejerna speral så fin fotboll.

Så har vi äntligen gjort våra första matcher för säsongen. På genomsura planer i Kvicksund spelade vi 3 väldigt roliga matcher i Eskilstuna Cup men ett resultat som vi kanske inte drömt om innan.

 

Första matchen mot Skiljebo blev som vanligt lagen emellan en tät historia, många chanser åt båda lagen fram och tillbaka innebar i slutändan att matchen slutade 1-1

 

Nästa match spelade tjejerna mot BK Sport från Eskilstuna. Här var det ord och inga visor från tjejerna, de ville verkligen vinna och spelade heljärtat med fina löpningar och passningar. Väldigt roligt att se att mycket av det vi tränat på de senaste 5 månaderna sitter i tjejerna nu. Hur gick det i matchen då, jo den van tjejerna med 5-0

 

Sista matchen spelades mot New Mill FC och vi trodde på förhand att det skulle bli en tuff match. Motståndarna var något huvud längre än våra tjejer vilket ibland satt våra tjejer i respekt. Men inte den här gången. I en riktigt blåsig match kämpade tjejerna stenhårt och gick segrande från matchen. Sigrid gjorde inte mindre än 3 mål i matchen och Linnea var som en vägg framför mål. Slutresultatet blev tillslut 3-1 till tjejerna.

 

Vi ledare vill rikta ett stort tack till tjejerna för deras hårda slit och goda humör trots det gråa och blöta vädret. Nu ser vi fram emot ett antal till träningspass och eventuellt en miniturnering med VSK innan serien sparkar igång helgen 4-5 maj.


Nyhetsarkiv
Seriepremiär2024-05-05 20:39
Eskilstuna Cup 20242024-04-15 14:55
 
Facebook
Gräsroten
Sponsorer