SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Romfartuna
Gymnastik & Idrottsförening

Utveckling av Ängens IP
2024-05-31 20:28

Romfartuna GIFs styrelse avser att inom kort fatta beslut om investeringar i Ängens IPs fastigheter. Efter att ha offererat vad en upprustning av nuvarande lokaler skulle kosta, har styrelsen som avsikt att fatta beslut för ett projekt som avser att utveckla våra lokaler nere på Ängen.

För att lyckas med detta behöver föreningen allas hjälp. Där av har styrelsen nyligen beslutat att en central försäljning ska ske av strumpor från företaget Bambusa. I avtalet vi ingått ingår att varje familj vid två tillfällen per år ska sälja fem paket strumpor a la 200 sek. Detta innebär att varje familj säljer strumpor för 2000 per år, där vår förtjänst som förening är så mycket som 50%. Ett snabbt exempel innebär att om vi är 250 familjer som säljer 5 par strumport, 2 gånger per år, så tjänar föreningen 250 000 per år (avtalet är 3 årigt).

 

Denna aktivitet är speciellt riktad för att finansiera utvecklingen av Ängen och pengarna kommer även avsättas på ett specifikt konto där vi löpande kan informera om hur det går.

 

Styrelsen har beslutat att alla sektioner och lag ska vara med på denna försäljningen av strumpor, undantaget är parasport sektionen. Till de lag och sektioner som inte berörs av Ängen direkt, vill vi ändå säga, att alla medel som samlas in, kommer komma alla till nytta, även om vi gör detta nu i fokus på Ängen. Mer praktisk information om hur försäljningen kommer gå till kommer inom kort.

 

Parallellt med denna centrala aktivitet kommer vi starta en Swischkampanj just för detta projekt. QR-koder och swischnummer kommer att sättas upp vid Ängen och på IP samt spridas i sociala medier, där alla, även icke medlemmar kan vara med och stötta föreningen.

 

För de företagare i närheten som vill stödja oss kommer man även kunna köpa sig ett mindre sponsorpaket där företagets namn kommer sättas upp i lokalerna.

 

Även om finansieringen är viktig så kommer vi vilja sparka igång med arbetet så snart som möjligt. Föreningen har eget kapital för att påbörja arbetet, men det är viktigt att vi alla hjälps åt så att vi i slutändan kan vara lika stolta över vår goda ekonomi som våra nya lokaler på Ängen.

 

Samtliga ledare i föreningen kommer att kallas till ett möte där mer detaljer presenteras och en dialog om resurser påbörjas. Vi i styrelsen kommer inte kunna göra detta själva utan vi behöver alla ideella krafter vi kan få tag på.

 

Till alla er som känner att det här projektet är något ni vill vara med och jobba med vänligen kontakta er närmsta ledare eller mig direkt på 070-21 36 156 alt martin@romfartunagif.se

 

Mvh Romfartuna GIFs Styrelse
Genom Ordförande Martin Karlsson

 
Facebook
Gräsroten
Sponsorer