SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Romfartuna
Gymnastik & Idrottsförening

Styrelsen informerar maj
2024-05-23 09:15

Styrelsen i Romfartuna träffas varje månad och diskuterar/fattar beslut i olika frågor för att driva föreningen framåt. På gårdagens styrelsemöte den 22 maj har flera punkter diskuterats och här kommer information om några av dem:

Barn- och ungdomsfotboll

Serierna är nu i full gång och det spelas och tränas fotboll i stort sett varje dag, kul! Nu har vi även kunnat öppna vår 9-mannaplan för träning.

 

Fotbollsskolan/fotbollslekis

Fotbollslekis är nu igång på söndagarna. Det går att anmäla sig till fotbollsskolan fram till den 31 maj. Anmälan sker via hemsidan. Välkomna!

 

Utbildning

Styrelsen bjuder in samtliga ledare till en föreläsning om ledarskap och barns idrottande den 5 juni i Hökåsensskolans matsal. Ledare, ni har fått kallelse i SportAdmin, gå in och anmäl er!

 

Ni som inte gått tränarutbildning, håll utkik till hösten, då kommer fler platser att släppas.

 

Övrigt

Ikväll är det derby på Hökåsen IP mellan Romfartuna GIF herrlag och Hökåsen BK, kom och heja fram Romfa till seger! Matchstart 19.00.

 

Vi önskar er alla en fin dag!

 

Styrelsen

 

 
Facebook
Gräsroten
Sponsorer