SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Romfartuna
Gymnastik & Idrottsförening

Styrelsen informerar april
2024-04-26 13:04

Styrelsen i Romfartuna träffas varje månad och diskuterar/fattar beslut i olika frågor för att driva föreningen framåt. På gårdagens styrelsemöte den 25 april har flera punkter diskuterats och här kommer information om några av dem:

Barn- och ungdomsfotboll

Det vankas seriepremiär för våra ungdomslag i dagarna, så kul med en ny säsong!

Våra gräsplaner öppnar för matchspel helgen 4-5 maj och för övrig träning måndag den 6 maj. På grund av den hårda vintern och kalla våren kan planerna vara känsliga i början så vi ber er ta det lite försiktigt. Vår 9-mannaplan är för blöt för att kunna öppna överhuvudtaget vecka 19, vi kommer påbörja åtgärder för att få ordning på den. Under denna tid är det FÖRBJUDET för alla att beträda den planen. Vi vill ha chans att kunna nyttja den resten av säsongen sen.

Ni som inte gått tränarutbildning, håll utkik till hösten, då kommer fler platser att släppas.

 

Fotbollsskolan/fotbollslekis

Kom ihåg att anmäla er till årets fotbollsskola och fotbollslekis! I år i egen regi! Anmälan sker via hemsidan.

 

Övrigt

I samband med träningspremiären (den 6, 8 och 14 maj mellan 17.30-19.00) kommer vår kanslist Therese att vara nere på Ängen för att sälja shorts och strumpor för er som behöver uppdatera garderoben. Shorts kostar 90 kronor och strumpor 45 kronor. Betalning sker med swish på plats.

 

Årets Romfadag planeras till den 7 september, boka in i era kalendrar redan nu!

 

Vi önskar er alla en fin dag och trevlig helg när det blir dags!

 

Styrelsen

 
Facebook
Gräsroten
Sponsorer