SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Romfartuna
Gymnastik & Idrottsförening

Styrelsen informerar mars
2024-03-27 09:29

Styrelsen i Romfartuna träffas varje månad och diskuterar/fattar beslut i olika frågor för att driva föreningen framåt. På gårdagens styrelsemöte den 26 mars har flera punkter diskuterats och här kommer information om några av dem:

Gymnastik

Gymnastiken är igång för fullt med två grupper gympasugna barn.

 

Barn- och ungdomsfotboll

Lagledarkommitté är bokad till den 15 april, kallelse kommer.

Styrelsen har påbörjat ett värdegrundsarbete, det kommer bli en uppdatering av den gröna tråden.

Anmälan för årets fotbollslekis och fotbollsskola är nu öppen och ni anmäler er via hemsidan.

 

Domare

Domarutbildning för våra pojkar och flickor födda 2011/2012 har genomförts och vi har fått många nya ungdomsdomare till föreningen!

 

Övrigt

Vi hoppas att ni alla har kommit igång med SportAdmin som ersatt laget.se. Om ni inte har laddat hem medlemsappen så gör det snarast, ni hittar länk på vår hemsida, jag lägger även med länken här: https://www.sportadmin.se/ladda-ner-medlemsappen/

 

Vi önskar att ni, när ni laddat hem appen, går in och uppdaterar era kontaktuppgifter så att rätt e-post och telefonnummer finns registrerat.

 

Har ni frågor eller funderingar kring SportAdmin så kontakta någon i styrelsen eller vår kanslist Therese så hjälper vi er!

 

Vår hemsida kan vara lite svår att hitta just nu, vi jobbar på det, ni hittar den här: https://romfartunagif.sportadmin.se/start/

 

Vi önskar er alla en fin dag!

 

Styrelsen

 

 
Facebook
Gräsroten
Sponsorer