SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Romfartuna
Gymnastik & Idrottsförening

Välkommen till vår nya hemsida
2024-03-05 10:24

Hej och välkommna till Romfartuna GIFs nya hemsida. Det är lite tomt här just nu men vi jobbar på att flytta över så mycket som möjligt från den gamla sidan på laget.se samtidigt som vi passar på att rensa en hel del.

Sedan slutet på Februari har vi i Romfartuna sakta förflyttat oss från Laget.se till SportAdmin som är vårt nya föreningssystem. Detta innebär inte bara att vi får enklare verktyg för att skapa aktiviteter, rapportera närvaro, hantera medlemmar osv. utan att vi faktiskt får en helt ny hemsida dessutom.

 

Alla våra lag har sin egna plats på hemsidan och alla ledare vill jag bara uppmuntra till att fylla era sidor med information om vad som händer och sker i era lag.

 

Vi i styrelsen har inte lärt oss alla nya funktioner och möjligheter ännu, men vi har ändå bra koll skulle vi vilja säga och vi lär oss mer och mer varje dag. Om ni har frågor och funderingar gällande SportAdmin och lagens egna hemsidor, kan ni maila dessa till info@romfartunagif.se så ska vi se till att svara er så fort som möjligt. Alternativt kikar ni in på SportAdmins ledarhubb där det finns mycket bra info om hur alla funktioner fungerar

 

Mvh Martin Karlsson
Ordförande

 

 
Facebook
Gräsroten
Sponsorer